Gastenboek - Recreaparts
denemarken camping 2

Gastenboek

Geplaatst door: J. Delsink 21-02-2017 13:36:35
Beoordeling:
Geachte heer Tjemkes,

Allereerst wil ik u mijn excuses aanbieden voor mijn oppervlakkige reactie toen u ? vanmiddag persoonlijk ? de boiler kwam afleveren.

Ik heb deze in ontvangst genomen zonder mij in eerste instantie te realiseren dat U (omwille van de snelle levering) deze niet per DHL hebt verzonden maar naar Doesburg bent gekomen.

Op het moment van uw komst was ik ook nog met andere dingen bezig waar ik aandacht voor had en ik dacht in 1e instantie dat het een particulier bezorgbedrijf was maar ik was wel even verwonderd dat ik het zo zonder aftekenen in ontvangst kon nemen. Mijn aandacht werd weer snel afgeleid nog voordat ik besefte dat het een persoonlijke bezorging was.

Bij deze wil ik dan alsnog mijn dank uitspreken voor uw snelle levering en voor de wijze waarop u er alles aan gedaan hebt om voor de 21e te leveren .

Ik weet niet hoever u er voor hebt moeten rijden maar ik hoop dat u in ieder geval ook een mooie rit hebt gehad naar/door onze mooie Gelderse Achterhoek.Met vriendelijke groet,Jan Delsink

Geplaatst door: John ramakers 24-01-2017 19:20:22
Beoordeling:
Wat een super bedrijf aanvraag voor onderdeel geplaatst en super geholpen en na tijdje onderdeel kero kachel en prijs netjes gekregen doet het weer super bedankt mvg John
 
Nu ook bij Recreaparts aangeven van bezorgtijd of bezorgdag.
Nu ook bij Recreaparts kan je zelf aangeven de bezorgtijd of bezorgdag van uw pakket. 
Dit geldt alleen voor de pakketten die zijn verzonden per Post.nl
Via de Track & Trace e-mail kan je op de PostNL tracking site of via de app de dag en/ of tijd van de bezorging wijzigen.
Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt tot 06.00uur op de dag van bezorging.
Weer een extra service van Recreaparts.nl
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN