Gastenboek
denemarken camping 2

Gastenboek

Geplaatst door: J. Verduin 1-07-2020 22:21:21
Beoordeling:
Wat zijn wij top geholpen!!
Er was iets mis met de levering gegaan.. Meneer kwam het persoonlijk omruilen. Super service!!! Heel erg bedankt.
Geplaatst door: Stijn Knaapen 3-02-2020 13:34:07
Beoordeling:
Heel goed geholpen door Daan. Een hoop kennis, en heel fijn dat er zo goed wordt meegedacht. Bedankt!
Geplaatst door: Ad Kitslaar 7-10-2019 13:18:01
Beoordeling:
Beste Daan,De vergrendelingsset van de Omnistor luifel paste. Het bleek nog een hele klus omdat de kap aan de zijkant los moest om de vergrendeling te kunnen monteren. Maar het is gelukt.

Nogmaals hartelijk dank voor de uitmuntende service en het vele werk dat je eraan hebt gehad.

Met vriendelijke groet

Ad Kitslaar
Geplaatst door: J. Delsink 21-02-2017 13:36:35
Beoordeling:
Geachte heer Tjemkes,

Allereerst wil ik u mijn excuses aanbieden voor mijn oppervlakkige reactie toen u ? vanmiddag persoonlijk ? de boiler kwam afleveren.

Ik heb deze in ontvangst genomen zonder mij in eerste instantie te realiseren dat U (omwille van de snelle levering) deze niet per DHL hebt verzonden maar naar Doesburg bent gekomen.

Op het moment van uw komst was ik ook nog met andere dingen bezig waar ik aandacht voor had en ik dacht in 1e instantie dat het een particulier bezorgbedrijf was maar ik was wel even verwonderd dat ik het zo zonder aftekenen in ontvangst kon nemen. Mijn aandacht werd weer snel afgeleid nog voordat ik besefte dat het een persoonlijke bezorging was.

Bij deze wil ik dan alsnog mijn dank uitspreken voor uw snelle levering en voor de wijze waarop u er alles aan gedaan hebt om voor de 21e te leveren .

Ik weet niet hoever u er voor hebt moeten rijden maar ik hoop dat u in ieder geval ook een mooie rit hebt gehad naar/door onze mooie Gelderse Achterhoek.Met vriendelijke groet,Jan Delsink

Geplaatst door: John ramakers 24-01-2017 19:20:22
Beoordeling:
Wat een super bedrijf aanvraag voor onderdeel geplaatst en super geholpen en na tijdje onderdeel kero kachel en prijs netjes gekregen doet het weer super bedankt mvg John
Geplaatst door: John ramakers 24-01-2017 19:19:59
Beoordeling:
Wat een super bedrijf aanvraag voor onderdeel geplaatst en super geholpen en na tijdje onderdeel kero kachel en prijs netjes gekregen doet het weer super bedankt mvg John
 
Kent u onze webwinkel Warmte Service Holland?
Kent u onze webwinkel Warmte Service Holland?
 
Dit is de webwinkel waarin wij een grote collectie warmwater- en verwarmingsapparatuur tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.
De warmwaterapparaten zoals geisers, boilers en doorstroomtoestellen zijn van vooraanstaande merken geschikt voor thuis, campers, stacaravans en boten tevens leveren wij ook de onderdelen daarvoor en de benodigde aansluitdelen c.q. rookafvoer.
Hiernaast leveren wij een uitgebreide collectie verwarmingstoestellen op gas, olie, electra voor binnen en buitenshuis.
Neem gerust een kijkje bij www.warmteserviceholland.nl vragen kunt u altijd stellen bij info@warmteserviceholland.nl 

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN